Juridisch advies

U kunt bij ons terecht voor al uw juridische vastgoed vragen. Wij werken voor makelaarskantoren, vastgoedinvesteerders, WOZ bureau’s, verhuurders en diverse andere partijen. Uiteraard helpen we ook particulieren met juridische vragen over hun woning of ander vastgoed.

Taxatie

Wij hebben gekwalificeerde taxateurs in ons team voor alle soorten vastgoed en grond. Wij kunnen uw object taxeren voor een hypotheek aanvraag, een verzekeringskwestie, een WOZ bezwaar of bijvoorbeeld voor de verkoop/aankoop. Wij gebruiken hier verschillende taxatie modellen voor, afhankelijk van wat voor u van toepassing is.

WOZ bezwaar

Wij maken bezwaren voor particulieren huizenbezitters maar ook voor zakelijke panden en objecten van verenigingen en sportclubs. Daarnaast verwerken en behandelen we bezwaren voor andere WOZ bureau’s. Bezitters van veel vastgoed kunnen gratis van onze diensten gebruik maken om in een keer bezwaar te laten maken tegen alle panden. Al onze WOZ bezwaren zijn op basis van ‘no cure, no pay’.

Opleiding tot WOZ bezwaarmaker

Er komen steeds meer WOZ bezwaarmakers op de markt. Deze bureau’s hebben een belangrijk maatschappelijk doel, namelijk: “Ervoor zorgen dat de WOZ waardes landelijk correct worden vastgesteld en voorkomen dat er onnodige zaken worden gevoerd”. Wij leiden nieuwe WOZ bezwaarmakers op om tot goede en kwalitatieve bezwaren te komen, en om onnodige zaken te voorkomen.

Vergunningen

Wij helpen particulieren en bedrijven met het op de juiste manier en vlot aanvragen van diverse vergunningen bij de gemeente. Ook bij twijfel of een vergunning nodig is kunt u vrijblijvend bij ons terecht. Wij helpen met alle soorten vergunningen van bouwvergunningen en sloopvergunningen tot colportage vergunningen en evenement vergunningen en nog veel meer.

Leegstandswet

De leegstandswet maakt mogelijk dat panden die lang te koop staan zonder bewoner alsnog tijdelijk verhuurd mogen worden. Ook panden die binnenkort gesloopt of gerenoveerd gaan worden mogen tijdelijk verhuurd worden. Met deze vorm van verhuur wordt het vastgoed beschermd en onderhouden, zijn er toch inkomsten die vaak meer dan de kosten dekken en kunt u snel verder met de verkoop of sloop zodra deze nadert.