U bezoekt onze website omdat u van ons een aanvraag, verzoek of bezwaar heeft ontvangen. Bedankt dat u ons document in behandeling heeft genomen. Wij streven ernaar om samen met u, met het belang van onze cliënten in ons achterhoofd, het beste resultaat te bereiken. Wij proberen u zo min mogelijk te belasten met onnodige bezwaarschriften en langdradige procedures. Indien wij het werk voor u makkelijker kunnen maken, mag u dit altijd aan ons aangeven. Wij doen dan onze uiterste best om u daarin tegemoet te komen. U kunt ons altijd bereiken op 088 – 020 46 90 van 09.00 tot 17.30.

Hoorzitting

Wij hebben de voorkeur om hoorzittingen zoveel mogelijk telefonisch plaats te laten vinden, op deze manier besparen we tijd en het milieu en voorkomen we onnodige kosten. Om u hierin tegemoet te komen zijn wij dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 17.30. Wij zijn direct beschikbaar voor de telefonische hoorzitting, zodat u ons kunt bellen wanneer het u gelegen uit komt. Zo hoeft u niet meer te wachten op een afspraak. 088 – 020 46 90

Extra informatie

Heeft u extra informatie nodig over een (vergunning) aanvraag of verzoek? U kunt ons hier dagelijks over bellen op het nummer 088 – 020 46 90 van 09.00 tot 17.30. Op onze brieven vermelden wij altijd ons eigen referentienummer, indien u dit nummer aan ons doorgeeft kan onze medewerker het juiste dossier er direct bij pakken of u doorverbinden naar de juiste collega. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te mailen op info@riversiderechtentaxatie.nl.